Select Page
Hotel_Stella_Suites_Goirle

Goirle, Noord-Brabant

Stella Suites Boutique Hotel

Vlakbij Tilburg ligt een fantastisch, heel persoonlijk hotel: Stella Suites. In een charmant, oud pand in een prachtige omgeving ervaar je wat èchte gastvrijheid betekent. De trustbar is daar een goed voorbeeld van: je hoeft zelfs niks op te schrijven, gewoon de volgende morgen even zeggen wat je verbruikt hebt.

Hotel_Stella_Suites_Goirle
Hotel_Stella_Suites_Goirle
handige info
restaurants
wat doen
hoe boeken

Handige info

Hotel_Stella_Suites_Goirle

Over het hotel

Bij Stella Suites vind je 8 unieke en luxe suites. De suites zijn allemaal anders ingericht, maar zijn allemaal even leuk.  Je slaapt er in heerlijke bedden, alle kamers zijn voorzien van een apart toilet, airconditioning, regendouche, LED TV met Netflix en Videoland en gratis snelle WiFi. Sommige kamers hebben een vrijstaand bad en een patio of balkon.

Waar ligt Boutique Hotel Stella Suites?

Boutique Hotel Stella Suites ligt in Goirle op zo’n 6 km van het centrum van Tilburg. Oisterwijk bevindt zich op 10 km en Breda ligt op 29 km. Eindhoven en Den Bosch zijn in ruim een half uur te bereiken.

Hotel Stella Suites, Goirle

Boutique Hotel Stella Suites boeken

Lijkt Boutique Hotel Stella Suites je leuk? Check de beschikbaarheid of boek meteen.

Restaurants

Hotel_Stella_Suites_Goirle

Ontbijten doe je gezellig bij Stella Suites. Het ontbijt wordt aan tafel geserveerd als en hoe het jou uitkomt en bestaat vooral uit lokale, biologische heerlijkheden. In de buurt zijn meer dan genoeg leuke restaurants, de eigenaar van Stella Suites helpt je graag om er één te kiezen. Wij noemen er een paar die wij leuk vinden: De Eetkamer in Goirle op loopafstand en in Tilburg restaurant Rak en De Houtloods of restaurant met Michelin ster Monarh.

Nog meer restaurants in de buurt om niet te missen!

Wellness

Op nog geen 5 minuten van Stella Suites vind je Thermen Goirle, oase van rust en ontspanning. Je kunt hier genieten van sauna’s, massages, beautybehandelingen en binnen- en buitenbaden. Het is één van de grootste sauna’s van Nederland maar dat merk je eigenlijk niet, het is er eigenlijk altijd rustig. Leuk extraatje is dat je via Stella Suites 20% korting krijgt op de entree van Thermen Goirle.

Thermen Goirle

Doen in Goirle en omgeving

Bezoek een museum in Tilburg

Tilburg ligt vlakbij en heeft een paar leuke musea. Ga naar Museum De Pont als je geïnteresseerd bent in hedendaagse kunst.
En anders is het Textielmuseum een verrassend alternatief. Het museum is  in 2018 bekroond met de internationale Best Heritage Award.

Museum De Pont Tilburg
Oisterwijk doen in Brabant

Geniet van het gezellige dorp Oisterwijk

Laat je verrassen door Oisterwijk. Het is schattig dorps en werelds tegelijk. De oude huizen, de lange gezellige winkelstraat en de enorme hoeveelheid terrassen maken het dorpje heel gezellig. Het grote en exclusieve aanbod in de winkels verwacht je dan weer niet helemaal in dit dorpje. Modewinkels, juweliers en kunstgaleries zijn er in overvloed.

Wandelen in de natuur

Als je het hotel uitloopt ben je binnen 2 minuten in de prachtige natuur. Vraag de eigenaar van Stella Suites naar de beste routes, dan weet je zeker dat je de mooiste route hebt.

Nog meer leuke tips om te doen in en rondom Goirle en Tilburg!

Doen_Goirle

Dit vinden we bijzonder aan Hotel Stella Suites

Persoonlijk hotel

Kamers waar je eigenlijk niet weg wilt

Wellness in de buurt

Boeken of beschikbaarheid checken

Doen

Noord-Brabant

 

 

Wijnreis langs 5 Limburgse wijngaarden

 

 

Restaurants

Noord-Brabant